www.wsveurekavzw.be/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

header image 2

 

 

 

 


WANDELEN IS ONZE PASSIE

 

 

 


 

home-eureka-bilzen-wandelclub» home »

OP REIS!!!

Wandelsportvereniging Eurek@ vzw Bilzen 2102

Kerstuitstap Mechelen 2022

 
Busuitstap MECELEN IN DEN DOENKEL 2022

Met Eurek@ OP BUSUITSTAP!

ZATERDAG 17 DECEMBER 2022

BUSUITSTAP EUREK@'S KERSTTOCHT

Verslag Eureka’s Busreis en Kerstwandeling naar Mechelen op zaterdag 17 december 2022
Zaterdag 17 december 2022 worden 54 Eureka wandelaars op de parking aan de Kimpel in Bilzen verwelkomd door een fantastisch mooie Kerstman, bij nader inzicht onze eigen secretaris Gilbert. Om 14h vertrokken we naar Mechelen met Johan (Mardaga cars) aan het stuur. Tijdens de rit ontvingen de wandelaars een omslag met de benodigde documenten en meer uitleg over de wandeling.
Eenmaal ter plaatse hoefden we zelfs niet in te schrijven, alles was perfect voorbereid door onze secretaris. Sommigen vertrokken onmiddellijk, anderen na wat fris of een lekkere tas koffie of na een fotoshoot met onze eigen Kerstman. Er was de keuze tussen twee lussen, ongeveer 10 km of ongeveer 5 km.
Na een mooie wandeling door de verlichte historische binnenstad arriveerden we rond 17h aan het binnenplein van brouwerij “Het Anker” waar er een geweldige geur hing van glühwein en braadworst, wie kan hier aan weerstaan ? Na de inwendige mens versterkt te hebben, waren we om 18h getuige van de aankomst van de levende Kerststal en dit onder begeleiding van een mooi Kerstorkest. Na de Brouwerij ging het langs enkele cafeetjes, dan binnen in de Sint-Romboutskathedraal voor het bezichtigen van de mooie Kersttentoonstelling en daarna doorheen de smalle en zeel mooi verlichte straten van het groot Begijnhof. Na het passeren van de geweldige Grote markt ging het een heel eindje langs de Dijle (mooiste stuk van de wandeling) terug naar startzaal de Loods aan het Douaneplein.
Hier was nog heel wat volk aanwezig, dus werd er nog wat gedronken, gegeten en gebabbeld. Rond 21h15 waren alle Eureka’s terug in de zaal dus om 21h30 kon Johan zijn bus starten om ons weer allen veilig naar Bilzen te brengen. Alles verliep vlotjes, de algemene mening was dat dit zeker voor herhaling vatbaar is.
Dankjewel Johan voor de veilige rit en dankjewel bestuur van Eureka voor het organiseren van deze geweldige schitterende Kerstreis, we verheugen ons al op de volgende activiteit.

Guido M.

 

 

 

naarboven

 

 


 
 
 

product image 1


 

agenda
raadpleeg elke dag de eureka kalender
meer weten >

 


 

 

product image 2
de eurek@-mobiel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

home-eureka-bilzen-wandelclub
home
 

       

2020 JAARKALENDER EUREKA BILZEN